VadeVi
S’estrena a Sitges una ruta gastronòmica amb vins de la DO Penedès
  • CA

La Denominació d’Origen Penedès presenta la primera ‘Ruta Gastronòmica a Sitges‘, un projecte que té com a objectiu recolzar el sector de la restauració i donar un impuls i visibilitat als vins d’aquest territori al Garraf.

Així, entre els propers 23 d’octubre i el 3 de desembre, dotze restaurants de Sitges serviran sopars maridats amb una selecció de vins DO Penedès de vint-i-set cellers diferents. Una de les singularitats d’aquests sopars és que els assistents coneixeran de primera mà la personalitat de cadascun dels vins que tastaran, ja que seran els mateixos elaboradors qui conduiran el tast. “La DO Penedès també és Garraf”, clama la DO per tal d’acostar al públic final el fet de que els vins Penedès també neixen al Garraf.

Cinc vins, de cinc cellers penedesencs

En cada sopar se serviran cinc vins penedesencs de cinc projectes diferents, i en total, al cicle, hi participaran un total de 27 cellers: Llopart, Joan Segura Pujadas, Aymar, Torre del Veguer, Vins el Cep, Oliver viticultors, Bodegues Ca N’estella, Can Feixes, Albet i noya, Sumarroca, Finca Viladellops, Cellers Avgvstvs Forvm, Mas Bertran, Parés Baltà, Nadal, Celler Credo, Naveran, Puig Batet, Celler Hospital de Sitges, Torelló, Loxarel, U Més U, Covides, Família Torres, Jean Leon, Capità Vidal i AT Roca.

Per la seva banda, els restaurants que faran d’amfitrions de la Ruta són: l’Acqua de l’hotel Sunway Playa Golf (23/10), el Beso Sitges de l’hotel ME Terramar (29/10), el Picnic (5/11), Restaurant Terrassa La Punta de l’hotel Dolce Sitges (6/11), el restaurant de l’hotel Casa Vilella (11/11), La Nansa (12/11), La Salseta (18/11), el Vivero Beach Club (19/11), el Costa Dorada (25/11), el Gutiziak (26/11), el Factor Vi (2/12) i El Castell (3/12).

Per poder assistir als sopars d’aquesta nova Ruta Gastronòmica DO Penedès a Sitges, cal contactar directament amb els restaurants i fer una reserva prèvia. El preu dels sopars oscil·len entre els 45 i els 55€. Tota la informació de l’esdeveniment es pot trobar a les xarxes socials de la DO Penedès i a la seva pàgina web.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa