VadeVi
Set candidats opten a la presidència de l’Associació Catalana de Sommeliers

Un centenar de socis professionals de l’Associació Catalana de Sommeliers (que representen un 33% dels afiliats) ha exercit el seu dret a vot per a triar qui serà el proper president d’aquesta entitat, que fins ara tenia José Roldán al capdavant. De fet, la decisió de plegar de Roldán va propiciar l’avançament d’unes eleccions que avui han fet un pas més cap a la tria del nou responsable dels sommeliers a Catalunya.

Aquests socis han escollit els representants de cada província que ara opten a la presidència. Els resultats de les votacions han estat, per províncies:

Per Barcelona:

– Cèsar Cànovas

– Victòria Ibáñez

Per Girona:

– Anna Vicens

– Natàlia Roig

Per Lleida:

– Xavi Ayala

El segon representant per aquesta zona, Jaume Gaspà, ha declinat finalment la seva candidatura.

Per Tarragona:

– Javier Campo

– Sergi Montalà

D’entre les votacions, el candidat que ha obtingut un major suport és Cèsar Cànovas amb 590 votacions, seguit per Anna Vicens, amb 265 i, empatades a la tercera posició, Natàlia Roig i Victòria Ibáñez amb 235 vots.

L’actual president reunirà els set candidats durant els propers dies perquè escullin, entre ells, qui serà el nou president de l’Associació Catalana de Sommeliers. Roldán ha fet un balanç positiu de com ha anat el procés electoral i del recompte, que ha tingut lloc aquest dilluns a l’ESHOB de Barcelona.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa