VadeVi
Set vins de Qalidès, amb set creacions de cuina japonesa

L’associació Qalidès Terrers del Penedès organitza per aquest dimarts i dimecres 29 i 30 de novembre uns tastos especials que fusionen els seus vins amb plats de cuina japonesa, en dues sessions que dirigiran el xef Daisuke Fukamura i el sommelier Jordi Carrascosa. Per aquesta experiència es comptarà amb els vins dels cellers Jané Ventura, Miguel Torres, Cellers Avgvstvs Forvm, Castellroig – Finca Sabaté Coca, Mas Candí, Can Feixes, Finca Viladellops, Parés Baltà, Celler Pardas, Mas Comtal, Gramona, Can Ràfols dels Caus, Jean Leon i Albet i Noya.

Fusió de cultures

El restaurant Fukamura, obert l’abril passat a Barcelona, serà el lloc escollit per al tast, i el seu xef, especialitzat en sushi tradicional i avalat per una llarga trajectòria a japonesos de la Ciutat Comtal com el Koy Shunka, Espai Kru, Icho i Shibui, el responsable de dirigir les degustacions de cada trobada.

Per la seva banda, el sommelier Jordi Carrascosa, donarà a conèixer la personalitat dels vins que conformen l’associació Qalidès, nascuda amb l’objectiu de promoure la sostenibilitat i la riquesa del paisatge del Penedès.

Aquestes són dues activitats del projecte #AtrápaloAsap -activitat singular per atrapar aviat- que, per a gaudir de l’experiència, ha programat dues dates: el 29 i el 30 de novembre.

El dia 29 es farà la primera jornada i els assistents podran gaudir dels següents maridatges:

  1. Sopa de miso amb brou de vedella acompanyada de Jané Ventura Sumoll
  2. Yakisoba de mar i muntanya, amb el Waltraud de Miguel Torres
  3. Karaage de pollastre amb salsa de Bruchetta acompanyat de Mas Comtal Antistiana Merlot
  4. Maki de Igo acompanyat d’Avgvstvs Chardonnay
  5. Nigiri variats (Toro, Sèpia i anguila), amb el Castellroig Terroja
  6. Daus de filet de bou amb Shiitake acompanyats de Pardas Negre Franc
  7. Postres acompanyat de Gramona Vi de Glass Gewürztraminer

En la segona jornada de tast, que es realitzarà el dia 30 de novembre, els plats i vins que es podran assaborir seran els següents:

  1. Sopa de miso amb brou de vedella acompanyada d’Albet i Noya Belat
  2. Yakisoba de mar i muntanya acompanyat de Parés Baltà Ginesta
  3. Karaage de pollastre amb salsa de Bruchetta acompanyat de Mas Candí les Forques
  4. Maki de Igo acompanyat de Can Feixes Chardonnay
  5. Nigiri variats (Toro, Sèpia i anguila) acompanyats de Finca Viladellops Xarel·lo
  6. Daus de filet de bou amb Shiitake acompanyats de Jean Leon Vinya Palau Merlot
  7. Postres acompanyat de Can Ràfols dels Caus Gran Caus Rosat

Les dues activitats tenen places limitades que cal reservar a través d’aquest enllaç. El preu de cada maridatge és de 29 euros.


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa