VadeVi
La Setmana del Vi Català es farà cada any i vol ser la festa del vi de Catalunya
  • CA
El director general de l'Incavi Salvador Puig en un moment d'una entrevista a la Setmana del Vi TV
El director general de l’Incavi Salvador Puig en un moment d’una entrevista a la Setmana del Vi TV

!--akiadsense-->

L’Incavi ha organitzat per primer cop la Setmana del VI Català, en un any en que no hi ha hagut Mostra de Vins i Caves de Catalunya i ho valora molt positivament. Tant que han anunciat que aquest esdeveniment es farà cada any.

“Després d’aquesta experiència, que considerem que ha estat molt positiva, estem satisfets d’anunciar que la voluntat de l’INCAVI és repetir-la cada any i convertir-la en la festa anual de la vinya i el vi de Catalunya, en una setmana on arreu es parli i es degusti vi català”, ha anunciat el director general de l’INCAVI, Salvador Puig. Afegeix a més que està molt satisfet perquè “tot i les actuals circumstàncies i al dificultat d’organitzar esdeveniments, s’ha optat per tirar endavant la Setmana del Vi Català, una mostra de la fortalesa del sector de la vinya i el vi i la seva capacitat de resiliència”.

Des del 9 al 15 de novembre s’han fet més de 70 activitats virtuals organitzades per cellers, denominacions d’origen i botigues de vins entre d’altres. A més s’ha creat un canal de Televisió propi que ha emès en directe a través de Youtube una programació centrada en el en vi català i pel qual hi han passat més de 120 persones.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa