VadeVi
La Setmana del Vi Català accepta idees per definir el programa d’activitats

La Setmana del Vi Català celebrarà la tercera edició dels dies 4 a 13 de novembre. Organitzada per l’INCAVI i el Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, amb el suport de les Denominacions d’Origen catalanes, tornarà un any més a aglutinar tot tipus d’activitats arreu del territori català que tindran el vi com a principal protagonista.

De nou, l’edició tindrà una programació oberta i participativa feta a partir de les propostes dels propis actors del sector per poder oferir un programa molt variat, amb esdeveniments organitzats per empreses, entitats, i particulars en diferents espais del país.

Alba Balcells, directora de l’INCAVI, amb Meritxell Falgueras i Ruth Troyano durant la presentació de l’edició 2021 | INCAVI, Meritxell Falgueras

Programa obert a propostes

Des d’avui i fins al 7 d’octubre, tot aquell que vulgui oferir una activitat vinculada al món del vi -cellers, botigues de vins, restaurants, denominacions d’origen, associacions, etcètera- pot proposar-la a través del formulari que es pot trobar al web creat per a l’ocasió.

El programa està dividit en cinc grans eixos: enoturisme, gastronomia i restauració, activitats comercials, cultura i vi, i activitats divulgatives. Amb totes les activitats proposades, més les pròpies que organitzarà l’INCAVI i les Denominacions d’Origen, es confeccionarà tot el programa de la Setmana del Vi Català.

Es confirmen les dates per l'octubre del Gastronomic Forum Barcelona
El Gastronomic Forum Barcelona tindrà lloc del 7 al 9 de novembre | cartell edició passada

De nou, amb el Gastronomic Forum Barcelona

Amb la voluntat de sumar sinergies i vincular encara més el món del vi i la gastronomia, la Setmana del Vi Català també serà aquest any al Gastronomic Forum Barcelona, l’esdeveniment per als professionals de l’enogastronomia que se celebrarà a Barcelona del 7 al 9 de novembre.

El Gastronomic Forum Barcelona acollirà de nou el Showroom del Vi Català, una activitat on els cellers catalans poden donar a conèixer el seu producte als professionals del sector, principalment del canal de la restauració, botigues especialitzades, i distribució de Catalunya.

Aquest esdeveniment està organitzat per PRODECA, que també acaba d’obrir convocatòria als cellers per a participar-hi. En aquest mateix espai s’hi organitzaran conferències, tastos, debats, i entrevistes al voltant de la cultura de la vinya i el vi de Catalunya.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa