VadeVi
‘Simfonia Vertical’, nova col·lecció del Reserva de la Família de Juvé & Camps
  • CA

El celler Juvé & Camps ha apostat tradicionalment per l’elaboració de caves de llarga criança, dels qual també en defensen l’harmonia amb tota mena de plats, en simfonia entre milers d’aromes i sabors. Sota aquesta premissa, la marca de la família Juvé presenta ara una selecció exclusiva de tres anyades del seu Reserva de la Família, un dels productes més icònics de la nissaga penedesenca, sota el nom de “Simfonia Vertical”.

Es tracta d’una edició limitada que reuneix les anyades 2009, 2012 i 2015, tres versions singulars amb peculiaritats climàtiques i llargs períodes de criança que mostren el saber fer del celler de Sant Sadurní d’Anoia, en paraules dels seus elaboradors. El Reserva de la Família era el cava destinat al consum privat de la família, als qui els agradava gaudir de l’espumós al natural. Va ser llavors quan, després de compartir-ho amb clients i amics durant celebracions i sopars privats, la família Juvé va percebre que agradava molt pel seu caràcter únic.

Amb les anyades que ara es comparteixen en aquesta edició limitada, la família vol compartir la seva reserva personal oferint “unes anyades icòniques, que destaquen per la seva excel·lència i qualitat d’expressió”, diran.

Amb Simfonía Vertical, Juvé & Camps es prepara per a les celebracions del seu centenari. Per això, les ampolles de Simfonía Vertical compten amb una etiqueta especial amb informació dels enòlegs, Toni Cantos i Gloria Vilomara, sobre les característiques de cada anyada, així com la data de degolli, el número d’ampolla i consells dels sommeliers de l’equip.

En total, més de 270 mesos de criança units en tres ampolles “plenes de personalitat i caràcter que són el reflex més pur de 3 anyades” que mostren les característiques de la seva finca de Espiells que ara es poden aconseguir a la botiga electrònica del celler, botigues especialitzades i El Corte Inglés per un preu de 150 euros.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa