VadeVi
Sis-cents corredors participen a l’Enocursa Torres
  • CA

Uns 600 corredors han participat aquest diumenge 12 de juny a la IV Enocursa Torres, sent l’edició més concorreguda d’aquesta cursa entre vinyes organitzada per Cellers Torres, i consolidant-se com una de les principals cites esportives del Penedès.

El primer atleta en creuar la meta ha estat el campió de l’anterior edició, Albert Sasot, de Barcelona, que ha recorregut els 10 quilòmetres que transcorrien pels municipis de Pacs del Penedès i Sant Martí Sarroca, en un temps de 35’23’’. El podi masculí l’han completat David Pardo, de Vilanova i la Geltrú, i Raul Peñas, de L’Hospitalet de Llobregat, amb un temps de 36’40’’ i 37’03’’ respectivament.

En la categoria femenina, Gisela Carrión, de Sant Pere de Ribes, s’ha proclamat campiona amb un temps de 42’14’’, seguida de prop per Delia Monterrubio, de Sant Climent de Llobregat, amb 42’55’’, les dues atletes guanyadores també de l’edició anterior. Júlia Escofet, de Vilafranca del Penedès, ha estat la tercera classificada amb un temps de 45’43’’, completant així el podi femení.

L’entrega de premis ha anat a càrrec de l’alcalde i la regidora d’esports de Sant Martí Sarroca, Toni Ventura i Àngels Ros, i de la regidora d’esports de Pacs del Penedès, Montserrat Mascaró. Han entregat a cada guanyador un trofeu, una ampolla de vi màgnum (Salmos, Gran Coronas o Atrium merlot) i un passaport de La Carretera del Vi, la proposta enoturística que aglutina a 12 cellers del Penedès i Garraf.

En finalitzar la cursa, els participants i els seus acompanyants han pogut gaudir d’una degustació de vins al celler Waltraud, en una jornada festiva i familiar amenitzada amb música en directe.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa