VadeVi
Sis garnatxes de tot el territori s’ajunten per fer un nou vi solidari
  • CA
Un moment de la presentació de La Garnatxa Valenta

!--akiadsense-->

Clos Figueras, Edetària, Finca Viladellops, Lagravera, La Vinyeta i Vinyes Domènech formen l’associació Terra de Garnatxa i tots aquest cellers junts han creat La Garnatxa Valenta, que aqueest diumenge es presentava a la 38a Mostra de Vins i Caves de Catalunya, enguany a la seva nova ubicació al Moll de la Marina.

Es tracta d’un vi exclusiu, del qual se n’han fet només 800 ampolles amb l’aportació de garnatxa de cada un dels sis cellers. Les etiquetes, obra de Dídac Perianes de 13 anys s’han col·locat manualment i algunes d’elles porten la signatura de Carme Ruscalleda, Ferran Centelles, Isabel Coixet i Ferran Centelles que s’han volgut sumar a aquesta iniciativa. I tots els beneficis es destiraran a Sant Joan de Déu, i el seu projecte de creació del Centre Oncològic pediàtric més gran d’Europa. La primera pedra d’aquesta nou centre es col·locarà simbòlicament el proper 18 d’octubre.

La Garnatxa Valenta

!--akiadsense-->

Durant la presentació de manera improvisada s’ha fet la subhastan d’algunes de les ampolles signades i s’han aconseguit més de 300 euros. Ara aquest vi es pot trobar a la mostra que acaba aquest dilluns però també a qualsevol dels 6 cellers de Terra de Garnatxes,

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa