Sis cellers catalans mostren els seus vins a Alemanya

Ha estat en el marc del programa Weine Aus Katalonien d’ACCIÓ per posar en contacte cellers catalans amb prescriptors alemanys

Catalonia Trade & Investment, l’àrea d’internacionalització i captació d’inversió estrangera d’ACCIÓ, ha organitzat aquesta setmana un tast de vins de sis cellers catalans al restaurant Schmidt Z Ko de Berlin, el local liderat pel reconegut cuiner Ralf Zacherl. L’acte ha comptat amb la presència de 62 professionals alemanys del sector del vi entre sommeliers, importadors, distribuïdors, restauradors i periodistes.

Els cellers catalans que hi han participat són de les DO Penedès (Can Descregut, Huguet de Can Feixes i Molí Parellada) i DO Empordà (Roig Parals, Celler Mas Romeu i Mas Llunes). El tast s’ha organitzat en el marc del programa Weine Aus Katalonien (http://www.weine-aus-katalonien.de/) de Catalonia Trade & Investment, que té per objectiu impulsar l’entrada dels cellers catalans al mercat alemany i posicionar Catalunya com a país productor de vins diferenciats i d’alta qualitat.

És el tercer esdeveniment d’aquestes característiques que organitza la Generalitat a Alemanya. Arran dels dos tastos anteriors, més del 50% dels cellers participants al programa ja han realitzat vendes a Alemanya. Els cellers que participen a la iniciativa Weine Aus Katalonien poden promocionar els seus productes d’una manera directa a través del web, que conté tota la informació tècnica per als importadors. La pròxima presentació pública a Alemanya està prevista per al mes d’abril a Frankfurt.

ACCIÓ és l’agència pública per a la competitivitat de l’empresa catalana de la Generalitat de Catalunya. Impulsa la millora del teixit empresarial català a través del binomi internacionalització-innovació, posant a disposició de l’empresa 36 Oficines Exteriors de Comerç i d’Inversions que donen cobertura a més de 90 mercats. A més, assessora les empreses catalanes perquè aconsegueixin finançament, les ajuda a créixer mitjançant programes de capacitació i les orienta en matèria de clústers. També és responsable, a través de l’àrea Catalonia Trade & Investment, d’atreure inversions estrangeres a Catalunya.

Nou comentari