VadeVi
Torna el concurs de Vinya Celler Masia on el jurat és el consumidor final
  • CA

El concurs Vinya Celler Masia torna un any més per a reunir aficionats i professionals del vi a l’entorn dels vins catalans més propers. En la seva sisena edició, el certamen manté la seva especificitat: que sigui el públic final i el consumidor qui s’inscrigui com a jutge per a tastar i avaluar els vins presentats. Vins, per cert, que provenen de cellers de proximitat, que conreen les seves pròpies vinyes, elaboren en el seu celler i comercialitzen sota la seva pròpia marca, amb produccions inferiors a 500.000 ampolles.

En aquest sentit, el que el fa per tant diferent d’altres concursos és que aquest no pretén buscar medalles, sinó el reconeixement del públic final, d’aquell qui acabarà efectivament consumint i comprant vi català.

La participació de cellers i jutges s’ha anat consolidant des de la primera edició, confirmant una vegada més la bona acollida d’apostes com aquesta en el sector del vi català, que ajuden a la difusió i promoció de vins de qualitat de casa nostra.

Enguany, el concurs s’estructura en dues fases:

– Primera fase: “Concurs Vi d’Estiu VCM”: de l’1 de juliol al 30 de setembre de 2015. Entren a concurs els vins més joves.

– Segona fase: “Concurs de Nadal VCM”: de l’1 d’octubre de 2015 al 31 de desembre. En aquesta fase seran jutjats els vins amb criança i els escumosos.

El Jurat. Com participar?

Cada jutge inscrit rebrà a casa 6 ampolles de vi amb una fitxa normalitzada de tast. De forma particular o en grup puntuarà els vins a través d’internet a la plataforma web del concurs. El 30 de setembre serà la data màxima per a recopilar les puntuacions, obtenint com a resultat els vins guanyadors del “Concurs Vi d’Estiu VCM”.

El formulari per a la inscripció (data límit 1 de setembre) es pot consultar en aquest enllaç.

Un cop complimentat, cal fer un ingrés de 40 euros al número de compte: ES43 2100-1058-03-0200080551.

Les persones que participin en aquest concurs, s’emportaran:

– La Guia de Tast.

– Un Passaport VCM amb 6 visites ecoturístiques gratuïtes als cellers membres a, amb un 10% de descompte en adquirir els seus productes.

– Un val per a una ampolla de vi a bescanviar en un dels cellers més avall indicats.

– El carnet del Club Wine Trust’15.

– Invitació a participar a la festa de lliurament dels premis als millors vins del concurs al mes de gener.

Més informació al web de Vinya Celler Masia.


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa