VadeVi
‘El Sommelier’ de Fermí Fernàndez torna a on es va estrenar, a Caves Nadal
Fermí Fernández amb El Sommelier a Caves Nadal
Fermí Fernández amb El Sommelier a Caves Nadal

!--akiadsense-->

L’actor Fermí Fernàndez tornarà a representar el monòleg El sommelier"> a la cava fundacional de Nadal on l’octubre de 2014 va estrenar l’obra. La reposició tindrà lloc el dissabte 9 de febrer a les 20.00h a la sala de pupitres del celler, situada a 20 metres sota terra, i les entrades ja son a la venda a través del web. Després de la representació, l’actor Fermí Fernàndez compartirà una copa de cava amb tots els assistents.

El sommelier ">és monòleg d’humor negre escrit pel mateix Fermí Fernàndez, amb la col·laboració de l’escriptor i dramaturg Toni Orensanz i dirigit pel també actor Toni Albà, on el públic assisteix a una classe magistral del millor sommelier del món, Romano Lentini, que ha desenvolupat la seva capacitat olfactiva més enllà de la seva professió, fins al punt que l’ha convertit en un tret obsessiu i malaltís de la seva personalitat. Tot tastant un dels seus grans vins preferits, Lentini acaba confessant davant del públic els seus instints més íntims secretament guardats.

Fermí Fernández amb El Sommelier a Caves Nadal
Fermí Fernández tornarà a representar El Sommelier a Caves Nadal dia 9 de febrer

!--akiadsense-->

Des de l’estrena l’octubre de 2014 a Nadal, Fermí Fernàndez ha representat l’obra a desenes de teatres i cellers d’arreu del país. De fet, el novembre de 2015 l’actor ja va fer una reposició al celler Nadal.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa