VadeVi
Els sommeliers tornen a oferir vi a canvi de joguines
  • CA
Les ampolles de vi d'onze cellers catalans que es van bescanviar per material creatiu
Les ampolles de vi d’onze cellers catalans que es van bescanviar en l’edició 2020 del Vi per Joguines

!--akiadsense-->

L’Assocació Catalana de Sommeliers comvoca la 8a edició de Vi Per Joguines. Es tracta d’un intercanvi senzill per aconseguir que cap criatura es quedi sense joguines pels Reis. La cita serà aquest dilluns 4 de gener de les 10h del matí fins a les 20h.

En aquesta ocasió l’espai escollit pel Vi per Joguines serà la vinoteca de Wine Palace al barri de Sant Antoni a Barcelona, en concret al carrer Comte Borrell, 30. Tothom que vulgui es pot acostar amb una joguina nova que no sigui bèl·lica ni sexista i a canvi rebrà una ampolla de vi d’algun d’aquests cellers: Josep Grau Viticultors, Albet i Noya, Juve i Camps, Gramona, Finca Parera, 1 + 1, AT Roca, Vall Llach, Estones Vins, Germans Balart, Costers del Sió, Eccocivi, Vincelons.

Una llista de cellers que encara es pot fer més gran per contribuir a la primera acció solidària de l’any i segurament la més entranyable de l’associació.

Les joguines recollides es fan arribar a associacions i ONGs que treballen amb els col·lectius més desafavorits. Amb aquesta aportació en forma de joguines, l’ACS vol contribuir a normalitzar la vida dels més petits en aquestes dates tan senyalades.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa