VadeVi
Sopar entre les vinyes de Masia Serra amb música en directe
  • CA

Aquest dissabte 22 d’agost a Masia Serra han preparat una activitat entre les vinyes molt adient per a una nit d’estiu. La proposta inclou un sopar a la fresca amb productes locals i música amb el grup Veus Empordaneses.

Per a aquest dia han organitzat també una activitat que només poden dur a terme una vegada cada dotze anys. Es tracta del treball ancestral de pela del suro de la nostra sureda, el primer pas en el procés de transformar-lo en taps per les nostres ampolles de vi.

L’arribada al celler, situat a Cantallops (Alt Empordà), un poble situat al peu de les Alberes i tocant els Pirineus, està convocada a les 20h on es farà una recepció amb una copa del seu vi escumós Kremant ben fresc.

Tot seguit es farà una demostració de la pela del suro, i al capvespre, amb la posta de sol, es soparà a la fresca, entre les vinyes, tot tastant els vins del celler.

Durant la sobretaula es podrà gaudir de les Veus Empordaneses, un grup musical local que oferirà el seu repertori de música a capella, així com diferents estils musicals acompanyats de guitarra, cançons catalanes, havaneres i boleros. També s’oferiran els “gintònics de paisatge”.

El preu per als adults* és de 40€, de 32€ per als menors de 18 anys, i de 15€ (menú infantil) per als menors de 12 anys. (*Gintònics de paisatge no inclosos).

Es recomana reservar el més aviat possible atès que les places són limitades. El contacte és: [email protected] o bé: Jaume: 689 604 905 o Sílvia: 689 703 687

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa