El Casal de Vilafranca del Penedès acollirà aquesta nit a les 20h el sopar inaugural, per donar el tret de sortida a totes les activitats i concerts que es desenvoluparan durant el Banc Sabadell Vijazz Penedès que organitza l’Acadèmia Tastavins.
Pensat com un tast magistral, s’oferirà la possibilitat exclusiva de tastar i delectar-se amb les creacions de tres grans xefs, cervells i caps de cuina d’El Bulli: Oriol Castro, Mateu Casañas i Eduard Xatruch.
L’àpat anirà maridat amb una selecció dels millors vins de la D.O. Penedès i la D.O Cava.
A la mateixa vetllada tindrà lloc la investidura de mèrit de Tastavins Penedès a Muriel Casals, com a Presidenta d’Òmnium Cultural i la investidura d’acadèmic d’honor a Jordi Folgado, com a director de la Fundació Vicenç Ferrer.
Aquest sopar té un preu de 62 euros pels socis de Tastavins i de 78 euros pels no socis.
Tota la informació a : www.vijazzpenedes.cat