Els Sopars a la Fresca és una invitació a gaudir de la gastronomia de la comarca, dels millors vins de la DOQ Priorat i la DO Montsant i de nits presidides per estrelles i planetes. Durant els mesos de juliol i agost, fins a dotze restaurants prioratins, socis de Priorat Enoturisme, obriran de nit regularment els seus establiments per servir menús de temporada acompanyats de vins de cellers propers.

A l’espera que la Generalitat declari el Montsant com la primera zona tranquil·la i de qualitat del cel nocturn, des de Priorat Enoturisme es vol oferir una activitat encaminada a consolidar aquest reconeixement. La baixa població i quasi nul·la industrialització del Priorat han permès que la contaminació lumínica sigui molt baixa, i que les nits, sobretot les d’estiu, estiguin sempre presidides per l’espectacle inigualable del cel estrellat.

Diferents restaurants de Falset, Gratallops, la Morera de Montsant, Torroja del Priorat i Poboleda oferiran aquest servei. Els restaurants que formen part de la campanya Sopars a la Fresca són: el Restaurant el Cairat, el Quinoa Restaurant, Mas Trucafort, l’Hotel-Hostal Sport, el Lotus Priorat i AJ Restaurant de Falset. Clos Figueras i La Boca del Llop de Gratallops, el Bar Únic i el Balcó del Priorat de la Morera de Montsant, el Camping Poboleda de Poboleda i Cal Joc de Torroja del Priorat.

Sopars a la Fresca vol oferir la possibilitat de gaudir de la gastronomia de la comarca i el clima refrescant de les nits d’estiu, acompanyats de l’espectacle astronòmic que ofereix el cel del Priorat en aquesta època de l’any. Cinc planetes, Urà, Mart, Júpiter, Saturn i Venus, un eclipsis de lluna i la tradicional pluja d’estrelles seran els protagonistes del cel d’aquest estiu.


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa