VadeVi
SORTEIG: comparteix la millor foto de verema i guanya una ampolla de vi

Són dies de verema. El paisatge de vinya està més bonic que mai en quant a colors i activitat, que veu com els i les veremadores passegen fila amunt, fila avall collint el fruit de l’anyada.

Ens agrada molt aquest moment tant especial del cicle de la vinya, per això ens proposem omplir les xarxes amb fotografies que captin la màgia del moment. Feu una fotografia, compartiu-la a Instagram, etiqueteu-nos amb el hashtag #Verema21Vadevi i convideu dos amics que també ho vegin. Ah, i seguiu el nostre perfil @Vadevi. El premi: una ampolla de vi i la publicació de les vostres imatges en una fotogaleria del Vadevi.

El concurs és molt senzill:

  • Es farà un sorteig entre totes les fotografies participants i els autors de les tres guanyadores, s’enduran una ampolla de vi.
  • Les deu millors fotografies es publicaran en una fotogaleria al diari Vadevi, citant-ne l’autor/a.

Participar-hi és molt senzill. Només heu de compartir una fotografia de verema al vostre perfil Instagram, seguir @Vadevi i afegir el hashtag #Verema21Vadevi, citant dos dels teus amics amb qui us agradaria compartir el premi. Els guanyadors s’anunciaran dilluns 13 de setembre.

Molta sort! ☘️

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa