VadeVi
[SORTEIG] Guanya una Magnum de Teixar per celebrar el Dia de la Garnatxa
  • CA

El tercer divendres de setembre se celebra el Dia Internacional de la Garnatxa. I enguany, coincidint amb aquest divendres 17 de setembre, volem celebrar-ho i sumar-nos a la festa, sortejant una ampolla de Teixar de Vinyes Domènech en format magnum, que és precisament un vi que s’ha elaborat amb el raïm negre d’aquesta varietat tant mediterrània, collit en vinyes velles de la zona del Montsant.

Participar en aquest sorteig és molt senzill:

  1. En primer lloc, heu d’entrar al perfil d‘Instagram de Vadevi, seguir-nos i donar-li m’agrada a la publicació del sorteig;
  2. I a continuació, anomenar a tres amics amb qui t’agradaria celebrar el Dia Internacional de la Garnatxa i compartir aquesta ampolla magnum.

A més a més, es valorarà que comparteixis el post a les teves històries. El sorteig estarà actiu fins dilluns 27 de setembre a les 12:00h del migdia, que es farà un sorteig realitzat amb EasyPromos entre totes les persones participants i s’anunciarà l’afortunat o afortunada que podrà gaudir d’aquest vi de la DO Montsant.

El Teixar, vi de finca de Vinyes Domènech

El Teixar de Vinyes Domènech és un vi de la DO Montsant que ha obtingut la qualificació de “Vi de Finca”, una certificació que actualment només tenen una dotzena de vins de Catalunya i que identifica aquelles elaboracions amb característiques singulars, nascuts de raïms procedents d’una mateixa finca en propietat, que segueix els protocols i puntuacions de producció, rendiments elaboració exigents per part de la D.O., així com un reconegut prestigi nacional i internacional consolidat durant deu anys.

La finca de Teixar de Vinyes Domènech ve del nom d’un paratge de Capçanes conegut com la Font del Teixar, parcel·les d’una superfície de 3 ha i es troba ubicada en un espai natural protegit, de gran valor ecològic, entre la serra de Llaberia i el Montalt, a 400 metres d’altitud, envoltada de muntanyes amb boscos de pins i sotabosc mediterrani.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa