Aquest dimarts 20 d’octubre s’ha donat el tret de sortida a un concurs on el participant podrà guanyar un viatge d’una setmana a Porto, París i la Toscana. Organitzat per la DO Penedès i la revista Time Out Barcelona, el joc consisteix en posar-se a la pell d’un sommelier i maridar 22 vins del Penedès amb 22 plats d’arreu del món. Només amb tres encerts ja es podrà accedir al sorteig del viatge.

22 plats diferents amb les seves notes de picant, dolçor, agror i potència característiques, maridaran amb 22 vins blancs, negres, rosats i escumosos Clàssic Penedès també ben diferenciats entre ells. I, per ajudar als participants, la sommelier i periodista Meritxell Falgueras ha donat unes pistes per a cada un dels maridatges.

La participació és a través de dopenedes.timeout.cat i té com a data final el 18 de desembre.

El viatge, valorat en 11.000€, és per a dues persones i inclou allotjament, activitats exclusives, visites a cellers

emblemàtics i tots els transports.

Amb aquesta acció, la DO Penedès enceta la seva campanya de Nadal dirigida als foodies, aquell públic atrevit a tenir noves experiències gastronòmiques maridant-les amb vins.

Nou comentari

Comparteix