VadeVi
Subhasta de 800 plaques de Cava en solidaritat amb Càritas
  • CA

Més de 800 plaques de cava se subhastaran el divendres 20 de novembre abans del Sopar Solidari que la Confraria del Cava Sant Sadurní organitza per quart any consecutiu.

Les plaques procedeixen dels tastos de la Guia de Vins de Catalunya 2016, de les mostres participants als Premis Vinari 2015, que organitza VADEVI.cat, i del acte de la Diada de Sant Jordi organitzat per la Confraria.

Les plaques han estat desades i donades expressament per a col·laborar en aquesta iniciativa solidària de la Confraria del cava.

Tant la subhasta de les plaques com el sopar solidari tenen com a objectiu recollir fons en benefici de Càritas. La recaptació de la subhasta i del sopar, que repeteix la mateixa ubicació de les altres edicions a la Sala Oval del Museu Nacional d’Art de Catalunya, es destinarà a finançar beques menjador per cobrir necessitats alimentàries d’infants, fora del període escolar. La subhasta es regirà per un reglament que es penjarà al web de la Confraria.

Més novetats

Una altra de les novetats del sopar d’enguany és el concert que l’Orquestra UNESCO Barcelona oferirà durant l’aperitiu, just abans del sopar.

Les inscripcions per participar al sopar encara estan obertes. El preu per assistir a aquest acte és de 100 euros. Els que no hi puguin ser presents, també tenen l’opció de ser solidaris amb Càritas fent les seves aportacions a la fila 0.

Per a més informació sobre com participar en aquest acte, es pot trucar a la Confraria del Cava Sant Sadurní, al telèfon 938.912.803 o enviar un correu electrònic a l’adreça [email protected].

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa