Subirats Tasta'l

!–akiadsense–>

La fira de vins, caves i productes de la terra que organitza l’Ajuntament de Subirats i la Diputació de Barcelona, arriba enguanya a la 13a edició.

El 13è Subirats Tasta’l també recordarà la fita històrica de la commemoració dels 1.100 anys dels Castell de Subirats i tota la decoració de l’edició d’enguany serà al voltant aquest aniversari i els seus més de 1.000 anys d’història.

Hi participarà 17 cellers, Albet i Noya, Casa Ravella, Llopart, Canals & Casanovas, Caves El Mas Ferrer, Caves Olivé Batllori, Caves Ventura Soler, MasPujadó, Cellers Carol Vallès, Coma Romà, Covides Vinyes, Cava Bertha, Oliver Viticultors, Cava Guilera, Celler Esteve i Gibert Viticultors, Fèlix Massana Ràfols i Eudald Massana Noya, que oferiran els seus vins i caves des de les 11 del matí.

La fira d’ha plantejat per gaudir-la en família i a més de vins, caves i productes gastronòmics locals s’han organitzat diverses activitats lúdiques, com una exposició d’artistes locals, un concert de música medieval, tallers infantils relacionats amb la cultura del vi i el cava, una ruta sostenible en bicicleta elèctric i un tast guiat de caves rosats entre d’altres.

Trobareu tota la informació detallada al web de l’ajuntament de Subirats.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa