VadeVi
Sumarroca dona 4.500 pots de llegums a Càritas

La família Sumarroca, a través de la seva distribuïdora d’alimentació Selfoods, ha lliurat 4.500 pots de llegum a l’organització humanitària Càritas.

La distribució dels productes es farà a través de la seu de Càritas a Sant Feliu de Llobregat i ajudarà unes 1.500 famílies usuàries de l’Economat de Vilanova i la Geltrú, de la la Cistella Solidària de Sitges, i altres punts de servei del Garraf i Alt Penedès.

“Cooperar i buscar solucions plegats és la via de sortida de situacions de vulnerabilitat. Des del grup que regenta la família Sumarroca es seguiran buscant maneres de poder avançar conjuntament per així poder gaudir del benestar de les persones i tot el seu entorn”, dirà la companyia a través d’un comunicat.

Sumarroca amb Cor

El Grup Sumarroca impulsa el projecte Sumarroca amb Cor que pretén fer arribar als col·lectius més vulnerables experiències al voltant d’una copa de vi, cava o most tot creant sensacions i entorns associatius, molt beneficiosos per a persones que poden tenir risc de soledat o d’exclusió social.

En aquest sentit, s’han realitzat activitats amb els Amics de la Gent Gran o la Creu Roja a l’Alt Penedès i Terra Vine i Dona (projecte d’ajut i integració laboral de dones maltractades), i també s’han cedit espais del celler per dur a terme activitats organitzades per entitats sense ànim de lucre.

El Grup també col·labora amb la donació de productes alimentaris a projectes que aposten pel servei social i el desenvolupament integral de la població com Càritas.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa