El nou Il·lògic neix d'una selecció de macabeu de la vinya del Camp Gran
El nou Il·lògic neix d’una selecció de macabeu de la vinya del Camp Gran | Sumarroca

!--akiadsense-->

Bodegues Sumarroca presenta un nou vi de la gamma Il·lògic, elaborat en aquest cas íntegrament amb una selecció del macabeu de la vinya del “Camp Gran”. D’aquesta finca s’extreu també el raïm per a elaborar el Sumarroca Gran Reserva Brut Nature premiat en diversos concursos internacionals.

Fruit del compromís del celler amb la terra i l’aposta per a demostrar el caràcter de les varietats tradicionals del Penedès, el celler, situat al cor de la denominació, ha volgut afegir un nou company de viatge a l’Il·lògic Xarel·lo. Així, la col·lecció inclou dos vins amb unes característiques organolèptiques evidentment diferents però que a la vegada es complementen, un ying-yang perfecte que permet conèixer el caràcter del Penedès.

La Vinya del Camp Gran

Aquesta finca està situada a la part mig-alta de la finca Sumarroca, té una exposició

sud, està ben ventilada i a tocar del barranc de Santa Creu. La plantació és en emparrat doble royat orientació Nord-Sud per a optimitzar la disposició de les plantes. D’altra banda, el sòl és calcari, amb poca matèria orgànica i molt ben drenat. Aquest fet, juntament amb la bona ventilació natural, fa que a la parcel·la quedi oxigenada i no sigui tan propensa a tenir malalties. El PVP d’aquest vi és de 8,50€.

Nou comentari

Comparteix