VadeVi
La Federació Espanyola del Vi s’alia amb la Barcelona Wine Week per la internacionalització
  • CA
Intervin 2018

!--akiadsense-->

Alimentaria Exhibitions i la Federació Espanyola del Vi (FEV) s’han compromès a col·laborar en l’impuls del saló Barcelona Wine Week, que es farà per primera vegada a Fira de Barcelona del 3 al 5 de febrer de 2020. Amb una previsió d’ocupació de més de 30.000 m2 i de prop de 600 expositors, aquest esdeveniment professional neix amb la voluntat de convertir-se en l’aparador més gran del vi que es fa a l’estat per als operadors estatals i del món sencer.

La Barcelona Wine Week està tenint una acollida molt positiva per part d’empreses, institucions i organismes del sector en l’àmbit estatal. L’acord al que s’ha arribat amb la FEV pretén contribuir en la participació de cellers a la nova fira i en la promoció per conseguir visitants internacionals i d’arreu de l’estat.

Joan Antoni Valls, director general d’Alimentaria Exhibitions, destaca que “la Barcelona Wine Week, pretén ser un reflex de l’estat de la indústria del vi i una oportunitat immillorable per seguir potenciant la seva internacionalització. En aquest sentit, el paper de la FEV com a partner estratègic serà clau per fer d’aquest projecte la gran palataforma de negoci que tots els agents estaven esperant”.

De la seva banda, José Luis Benítez, director general de la Federación Española del Vino (FEV), assenyala que “la posada en marxa de la Barcelona Wine Week és una bona notícia que pot contribuir a la millora de la imatge i dels valor del vi que es fa a l’estat en els mercats internacionals”.

Primera edició de la Barcelona Wine Week

La Fira que es farà el mes de febrer de l’any vinent ocupará íntegrament els pavellons 1 i 8 del recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona, amb una superfícies de 30.000 m2 i una previsió de més de 600 expositors. Preveu reunir més de 15.000 professional i estima que es facin més de 5.800 reunions durant els dies de la fira.

Además, BWW dedicará un espacio importante a la coctelería y los destilados, Barcelona Cocktail Art, que potenciará la formación y las catas a cargo de expertos nacionales e internacionales en tendencias y sostenibilidad.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa