VadeVi
Els Premis Vinari, al Taller de Tast de l’Associació Catalana d’Enòlegs
Vi i formatge

!--akiadsense-->

Les primeres sessions del Taller de Tast de l’Associació Catalana d’Enòlegs, corresponent a l’any 2019 començaran dia 29 de gener. En total se’n faran sis i s’impartiran, com en els últims anys, a la sala de tast de Juvé & Caps tret de la primera que es farà a la Destil·laria Mascaró.

A la segona dedicaca a “Conéixer els nostres vins”, es tastarà una selecció dels Premis Vinari 2018. De fet alguns dels enòlegs col·legiats, com el seu president van formar part del jurat de la sisena edició del concurs de vins catalans. Els rosats, que estan vivint un dels seus millors moments dels últims anys tindran també la seva sessió igual que els vins de Mallorca de la mà d’uns dels responsables d’Ànima Negra, Miquel Àngel Cerdà. Es tastaran vins de varietats autòctones.

El cap de redacció de Vadevi, Ramon Roset, serà qui dirigirà la sessió que es farà dedicada a maridar formatges i vi i finalment es tancarà el taller de tast amb nous terroirs vitícoles del món. Les places són limitades, només 30 persones, i tindran prioritat els enòlegs associats i col·legiats. Les inscripcions es poden fer seguir aquest enllaç.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa