El celler Joan Ametller, amb el Montsant al fons Foto: Priorat Enoturisme">

El Celler Joan Ametller inicia la temporada de tallers d’iniciació al tast que permeten gaudir del vi de la zona i de la vinya als peus de la Serra de Montsant. En aquests tallers, els assistents podran aprendre els conceptes essencials dels tastos professionals i descobrir els secrets dels vins del Priorat en una sessió senzilla i amena.

Es tracta de sessions on s’ofereix aprendre els conceptes bàsics de viticultura, elaboració, conservació, curiositats…, i descobrir, a la vegada, aspectes sensorials sobre com tastar, escollir i gaudir d’un vi. Precisament els continguts programats inclou un recorregut pel següents conceptes:

-El vi

-Raïms i varietats

-Com es fa el vi?

-Tipus de vins

-Les denominacions d’origen

ASPECTES PRÀCTICS

-Triar

-Servir

-Conservar

EL VI I ELS SENTITS

-Aprendre a degustar

-Vista: el color

-Olfacte: les aromes

-Gust: els sabors

-Tacte: el cos

-Oïda: històries al voltant d’un bon vi

L’activitat completa inclou una visita al celler, el taller de tast de 4 vins DOQ Priorat, guia de tast en paper i pica-pica. Les dates de celebració, de gener a juny són:

Gener: 31/01

Febrer: 01/02, 14/02, 15/02, 28/02

Març: 01/03, 07/03, 21/03, 28/03, 29/03

Abril: 03/04, 04/04, 05/04

Maig: 09/05, 10/05, 30/05, 31/05

Juny: 06/06, 07/06, 27/06, 28/06

Per a més informació i inscripcions: info@ametller.com; 663 456 696.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa