VadeVi
Tannic by Freixenet, guardonat amb un Laus de Bronze

Tannic by Freixenet ha estat guardonada amb un premi Laus de Bronze del disseny gràfic i la comunicació visual en la categoria “empresa”. L’acte, que ha tingut lloc a la seu del Disseny Hub Barcelona, ha reconegut als millors projectes entre les més de 1.200 candidatures que s’hi presentaven aquest any.

Els Premis Laus distingeixen cada any els treballs més representatius en disseny i comunicació, valorant conceptes com la qualitat conceptual, la qualitat formal, la funcionalitat, l’excel·lència i l’aportació singular de cada projecte. Aquests guardons els atorga l’Asociación de Diseñadores Gráficos y Directores de Arte del FAD, una associació privada sense ànim de lucre amb més de cinquanta anys de trajectòria.

Aquest Laus és un reconeixement al projecte de Tannic by Freixenet on hi ha participat l’arquitecte Jose Luis Bonet Pastor, la interiorista Isa Rodríguez i la dissenyadora gràfica Bel Diví. L’espai, ubicat al Passeig Sant Joan Bosco, 41 de Barcelona, es va inaugurar a Barcelona el passat mes de desembre.


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa