VadeVi
Sortirà al mercat un tap de vi que es pot reciclar fins a l’infinit
  • CA
El tap de suro de Vinventions de reciclatge infinit
El tap de suro de Vinventions de reciclatge infinit

!--akiadsense-->

Vinventions l’empresa especialitzada en tapament de vins es va proposar aconseguir crear un tap altament sostenible i sense perdre prestacions ni rendibilitat. És per això que el president de la companyia. Heino Freudenberg ha anunciat aquest mes de febrer que establiran la primera iniciativa mundial de reciclatge circular de taps de vi a partir d’aquest any, amb la col·laboracio del grup industrial SABIC així com d’altres agents industrials com Unilever.

Fins ara, deia, Michael Blaise, vicepresident de sostenibilitat de VinventionsFreudenberg, “reciclar significa simplement la recollida i processament de productes usats per fabricar altres objectes amb menys prestacions o amb menys ecigència. Actualment, els tapaments de vi de Vintentions es recullen parcilament i es transformen en productes relacionats com glaóneres, revestiments de piscines, cons de seguretat de trànsit, etc. Així se sumen valiosos cicles de vida addicionals després de la primera vida del producte dels nostres tapament de vi, a més d’aconseguir el reciclatge de materials”.

Però amba questa nova inciativa, el quee s vol fer és convertir els taps de vi reciclats en taps de vi completament nous. Així, aquest nivell d’economia circular permet l’oportunitat d’una repetició sense fi del cicle de reciclatge, és a dir que tindria infinits cicles de vida.

Freudenberg, assegurava a més que aquest avançament tècnic ens exigeix intensificar els nostres esforços de recollida eficient de residus. Crearem aquests infinits cicles de vida per la major quantitat possible de tapaments. Tenim molta feina per fer, però això són les primeres gran passes cap a una economia veritablement circular en els tapaments de vins”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa