VadeVi
La DO Tarragona s’omple d’activitats per celebrar la Festa de la Verema
  • CA

Deu cellers de la Denominació d’Origen Tarragona han organitzat diverses activitats programades dins la Festa de la Verema 2021. Unes propostes que es portaran a terme entre els dies 25 i 26 de setembre i el dia 3 d’octubre.

Els cellers participants són Adernats (Tast entre vinyes i esmorzar de Verema), Cellers Blanch (Escape room + tast), Celler Mas Bella (Pínic de Verema), Vinyes del Tiet Pere (Esmorzar de Verema amb ostrons del Delta i maridatge amb macabeu), Mas Vicenç (Festa de la Verema en família), Vinya Janine (Final de camí de la Verema), Celler Pedrola (Temps de Verema), Molí de Rué (Riu i vi), Vins i Olis Suñer (Wine en kayak especial Festa de la Verema), Celler Mas del Botó (Festa de la Verema Antiga).

Durant l’acte de presentació d’aquestes activitats fet aquest matí al Celler Vinícola de Nulles, el President del Consell Regulador de la DO Tarragona, Vicenç Ferré, ha manifestat que “els cellers de la nostra DO estan realitzant un esforç molt important per tal a potenciar totes aquelles iniciatives relacionades amb l’enoturisme. Recordar només la proposta de la Ruta del Vi DO Tarragona presentada fa poques setmanes a Montferri”. Ferré també ha destacat “la qualitat i el treball que hi ha darrere de cadascuna de les propostes incloses en aquest programa que avui presentem, més encara quan els cellers han de compaginar aquesta feia amb les jornades de verema d’aquests dies”. “Som conscients de la importància que el món del vi -ha afegit Vicenç Ferré- té en aquest territori, no només des d’un punt de vista sòcioeconòmic sinó també com a hereu d’una història que cal posar cada dia més en valor. El vi s’ha consolidat com un factor estratègic a casa nostra, en el sentit més ampli de la paraula“.

El President de la DO Tarragona ha animat a la ciutadania a participar en alguna d’aquestes iniciatives tot remarcant que “ens ofereixent tot un seguit de modalitats ben atractives i que la major part d’elles es podran gaudir en família”.

Pel que fa a l’organització d’aquesta desena de propostes es portarà -evidentment- a terme amb el màxim respecte a la normativa sanitària existent. En aquest sentit es recomana que s’utilitzi la via de la cita prèvia per tal que cada celler pugui preveure la xifra de participants.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa