VadeVi
Tast solidari de formatges i vins catalans en benefici del celler Rendé-Masdeu
Tast solidari formatges i vins

!--akiadsense-->

Aquest dissabte dia 16 de novembre s’ha fet un tast de formatges i vins solidari en benefici del celler Rendé Masdeu, afectat per les riuades que va patir la Conca de Barberà.

El tast convocat sota el títol “Les aromes del sotabosc” es va dur a terme al Mas La Folcrà, situat al cor de la comarca del Ripollès, molt a prop de Sant Joan de les Abadesses. Els participants, entre els que hi havia els propietaris del celler Rendé Masdeu, Mariona Rendé i Jordi Roig, la consellera d’Agricultura, Teresa Jordà (a títol personal), van poder gaudir d’una petita caminada pels voltants del Mas, on van experimentar amb les aromes naturals que ofereix un bosc mediterrani de muntanya (terra humida, molsa, fullarasca, bolets, etc.) per poder-les detectar després en les pells dels formatges que es tastarien.

El tast de formatges, tots ells de pells florides naturals amb fongs natural de boscos catalans (Sotabosc de la formatgeria MuuuBeee, aromes del sotabosc del Ripollès, Roques Blanques de la formatgeria Molí de Ger, aromes del sotabosc de la Cerdanya, Cendrat de Clúa de la formatgeria de Clús, aromes del sotabosc de la serra del Montsec, Miner de la formatgeria d’Espinelves, aromes del sotabosc del Montseny i El Claustre de la formatgeria del Miracle, aromes del sotabosc del Solsonès) va ser conduit per qui escriu aquesta crònica amb la col·laboració del mestres artesans formatgers, David Morera i Jordi Arroyo.

Els vins dels cellers Credo, Volaina 2018 i Ratpenat 2018 , Recaredo, escumós Corpinnat Serral del Vell Brut Nature 2011, Vendrell Olivella, Turó de l’Ermita 2018 i Carles Andreu, cava Reserva Barrica Brut Nature 2016, van ser els companys de viatge pels formatges.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa