VadeVi
‘Tast Vertical’ reprèn el podcast en la nova temporada de Catalunya Ràdio
  • CA

El vi català continuarà una temporada més en antena a Catalunya Ràdio. Després de set temporades d’estiu, i de prop de set mesos d’emissió en format podcast, aquest divendres 1 d’octubre es reprén la periodicitat setmanal del podcast del ‘Tast Vertical‘. Dirigit pels periodistes Empar Moliner i Ramon Francàs, i amb l’Àlex Torío a la producció, el programa continuarà donant veu al sector vitivinícola a través d’entrevistes d’actualitat i d’altres continguts que permeten apropar tot el que envolta el món del vi a tothom.

De fet, aquest és un dels objectius del projecte, “acostar el vi a la gent, fer-lo més accessible i alhora divertit“, dirà a Vadevi Ramon Francàs. El periodista comenta que la ràdio pública és un gran aparador i altaveu pel sector, i a més a més, considera que l’aposta per un podcast permet arribar a un públic més ampli, “de ben segur que ens escolta públic més jove, consumidor més habitual d’aquest tipus de formats”.

Empar Moliner comparteix amb Vadevi que els fa contents reprendre una temporada més el podcast, i que tornen “amb moltes ganes de ser útils” al sector donant veu a molts perfils, des de sommeliers, viticultors, pageses, bàrmans, botiguers, fans del vi…, molta gent que treballa en un món que a nosaltres ens dona plaer“.

L’estrena de la temporada 2021-22 es farà amb un programa on parlaran de “vins que no es beuen“, i mantindrà seccions com el consultori, on es dona veu a l’oient perquè faci preguntes relacionades amb el món del vi, o la secció de parelles de vi, a qui uneixen llaços sentimentals o familiars.

El format podcast es va estrenar el dia de Sant Esteve del 2020 i des d’aquest octubre continuarà sumant continguts que es poden escoltar o descarregar cada divendres a partir de les 21:00h de la nit a través d’aquest enllaç.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa