Cal Feru de Sant Sadurní d’Anoia acull aquest dissabte una nova sessió “taverna”, sessions que se celebren un cop al mes i en les quals un cop es destapen ampolles especials, a la vegada que es poden degustar productes gastronòmics interessants. El tasting room ">d’aquest desembre està dedicat a “productes nobles”: Caves 5 estrelles i pernil ibèric de gla.

S’han seleccionat 12 Caves Gran Reserva amb personalitat, de collites especials o limitades on tot el procés d’elaboració (1a i 2a fermentació) es realitza al celler. Els caves que es podran tastar són:

• Agustí Torelló Mata Barrica Nature Gran Reserva

• Nadal Gran Salvatge Brut Gran Reserva Magnum 1,5 L (Novetat)

• Albert de Vilarnau Brut Nature Gran Reserva

• Sabaté i Coca Reserva Familiar

• Gran Torelló Grandes Añadas Nature Gran Reserva

• Freixenet Casa Sala Brut Nature Gran Reserva

• Llopart Ex-Vite Brut Gran Reserva

• Giró Ribot Excelsus 100 Nature Gran Reserva Magnum 1,5 L

• Codorniu Gran Codorniu Pinot Noir Brut Gran Reserva

• Juve & Camps Vinya La Capella Gran Reserva

• Gramona Celler Batlle Brut Gran Reserva

• Recaredo Reserva Particular Brut Nature Gran Reserva

El pernils han estat seleccionats per Cansaladeria Cal Miqueló de Sant Sadurní d’Anoia. Empresa que des de 1896 es dedica a l’elaboració d’embotits.

El funcionament de la “tasting room” serà la següent:

– Tiquets (5 tiquets = 10 €): es paga 2 o 3 tiquets segons les característiques de cada cava, com també es podrà adquirir el menjar. Els tiquets no consumits en aquesta sessió, es podran utilitzar a les properes sessions “taverna”.

– Pack degustació total (20 €): permet tastar tots els caves de la sessió. Es serveix una petita quantitat de cada cava, la justa per fer la degustació, no es pot repetir de cava i no inclou el menjar.

Com a novetat les degustacions es faran amb unes copes de la marca LEHMANN GLASS, un fabricant de copes de la Champagne amb més de 30 anys d’experiència en el sector. Xavier Roig, de Cal Feru, ha escollit la copa Grand Champagne de la collection Jamesse, dissenyada amb la col·laboració de Philippe Jamesse, cap de sumillers del restaurant Domaine les Crayères de Reims amb 3 estrelles Michelin.

A partir d’aquest dissabte estaran a la venta a la botiga les diferents col·leccions de Lehmann. Es destaca la col·lecció Oenomust que són unes copes úniques amb una forma diferent que va perfecte per tastar els vins.

Més informació al lloc web de l’establiment.


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa