Joan Nebot, servint en un dels tastos dels Premis Vinari que es van desenvolupar a Monvínic

Els millors vins de Catalunya, el guardonats en l’edició 2014 dels Premis Vinari estaran a Vic, a l’abast de qui els vulgui tastar i conèixer a fons. Seran els protagonistes dels tallers de tast que impartirà Joan Nebot, director dels Premis i de VADEVI.cat.

Els tastos es duran a terme al Centre Cívic el Montseny (Avinguda del Montseny, 16) els divendres a la tarda, i constarà de vuit sessions des del 8 de maig fins el 26 de juny (8 sessions d’hora i mitja) en horaris a escollir entre de 18:30 a 20:00h o de 20:15 a 21:45h.

El cost de la inscripció és de 60 euros, que inclou les 8 sessions, en les què es tastaran de tres a quatre vins, dels quals Nebot n’explicarà les característiques, l’origen i que serviran per il·lustrar la introducció al tast de vins i als vins catalans en general, en les seves diverses variants i origens.

En aquest taller de primavera es donarà especial protagonisme als vins blancs i rosats, els més adients de cara al bon temps, però també es tastaran vins negres, caves i escumosos i algun dels vermuts guardonats.

Les places són limitades i les inscripcions es tanquen el 17 d’abril. Es poden fer als centres cívics de Vic, de dilluns a divendres de 9 a 13h i de 16 a 20h. i per Internet, al lloc web www.vic.cat/ccvic

Fitxa tècnica del taller:

Tasta els Premis Vinari d’estiu, blancs, rosats i els negres més frescos.

Lloc:

Centre Cívic el Montseny (Avinguda del Montseny, 16)

Dates:

8 sessions, del 8 de maig al 26 de juny.

Horaris:

Divendres de 18:30 a 20:00

Divendres de 20:15 a 21:45

Preu:

60 Euros, les 8 sessions.

Inscripcions:

Fins el 12 d’abril als centres cívics de Vic, de dilluns a divendres de 9 a 13h i de 16 a 20h. i per Internet, al lloc web www.vic.cat/ccvic

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa