VadeVi
Tasta els vins del Pirineu aquest cap de setmana a Talarn

Aquest cap de setmana, dissabte i diumenge 6 i 7 de juny, l’Ajuntament de Talarn organitza la cinquena edició de la Fira del Vi del Pirineu. La intenció és promocionar i donar a conèixer tant els vins que s’elaboren al municipi com a la resta del Pirineu. D’altra banda també es vol promoure la cuina i els productes gastronòmics de la zona.

Durant la fira hi haurà diferents activitats relacionades amb el món del vi. El dissabte 6 es podran visitar els cellers productors de vi de la comarca del Pallars Jussà i Sobirà, i fer també una visita a les vinyes per veure la biodiversitat i la importància que tenen per les espècies animals. També es podran visitar els cellers particulars de les cases de la vila, amb característiques molt especials en cadascun.

Diumenge 7 de juny serà el punt àlgic de la fira. Es podran tastar vins de tretze cellers del Pirineu, juntament amb gastronomia de proximitat i autor típica del Pallars Jussà.

La intenció de l’ajuntament és que “aquesta fira sigui un èxit participatiu i serveixi perquè el públic conegui els vins i els productes típics de la terra, afavorint a posteriori un turisme enològic, i que que aquesta fira fos un punt de partida per poder organitzar altres activitats en aquest àmbit”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa