Temps de Vi 2020 serà virtual

!--akiadsense-->

La fira Temps de Vi de Vilanova i la Geltrú, s’ajusta a les noves necessitats imposades per la crisi del coronavirus, i s’ha reformulat amb tastos de vi online; música en streaming i activitats pensades per als més petits de la casa, que podran seguir tallers a través d’internet.

El gruix d’activitats se celebraran durant el cap de setmana de la fira, que enguany també comptarà amb una inauguració oficial per part d’Olga Arnau, alcaldessa de Vilanova, i Jordi Medina, regidor de promoció econòmica. Serà divendres dia 12 a les 18h des del port de Vilanova per tal d’apropar als seguidors de la fira a un dels enclavaments més característics de Temps de Vi: el mar.

Les dues activitats centrals de la fira consistiran en dos tastos online, divendres i dissabte a les 20h. El tast de divendres 12 serà un dels clàssics de Temps de Vi: un recorregut pels vins del Massís del Garraf, amb presentació de la zona, la seva història i una petita introducció al terrer característic de la zona. Pel que fa al tast del dissabte, serà una activitat d’iniciació al tast, amb una presentació de tot el procés, des de la introducció al servei fins a la reflexió posterior, passant per una explicació sobre diferents estils de vins i el procés de degustar-los. Totes dues activitats requereixen inscripció prèvia.

Aquells que vulguin participar del tast podran fer una comanda a través del web de Temps de Vi dels vins que es tastaran per poder seguir l’activitat des de casa amb la família o els amics. Amb els vins rebran també un codi que els hi donarà accés al tast a través d’una plataforma online.

Un altre dels trets que caracteritzen la fira Temps de Vi són els concerts. Per això, durant el cap de setmana es retransmetran també actuacions musicals divendres i dissabte a les19h amb l’objectiu de donar suport al món de la cultura, que tant està patint aquesta crisi. I també els més petits tindran el seu espai. Serà dissabte i diumenge a les 10h, amb un taller de treballs manuals amb taps de suro perquè puguin fer des de casa les seves pròpies joguines.

L’acte que tancarà la fira d’enguany (diumenge, 12h) serà una subhasta solidària a través d’Instagram Live on se subhastaran alguns dels quadres que es van pintar l’any passat en una de les activitats de la fira. Els beneficis recaptats aniran destinats a una organització sense ànim de lucre vinculada a la ciutat de Vilanova.

L’organització de Temps de Vi, que aposta per sumar esforços amb tots els agents de la ciutat, des del cultural fins al patrimonial, passant per l’econòmic o el turístic, ha creat enguany tota una sèrie de continguts audiovisuals destinats a promocionar la vida de la ciutat per donar-los tot el suport en aquests moments tan necessaris. En les més de 30 càpsules, rodades a diferents espais arquitectònics, locals comercials, restaurants o bars de la ciutat, es farà un petit tast de vins guiat bé pels propietaris del locals bé per part de l’equip de Temps de Vi, on també es presentarà breument l’espai en qüestió. Aquestes càpsules s’emetran durant tot el mes de juny per col·laborar amb la ciutat i continuar ajudant en la promoció del consum local i en la difusió del vi català.

Nou comentari

Comparteix