VadeVi
Jean Leon uneix teatre i vins en la 2a edició del ViArt
  • CA

El celler Jean Leon, ubicat al Penedès, acollirà aquest divendres 31 de juliol el II ViArt, l’acte amb el que anualment el celler marida els seus vins amb una disciplina artística.

En aquesta edició, el teatre serà el protagonista amb la companyia “Gracias a Ramón”, que presentarà “Papeles” i “El mètode Zúñiga”, interpretades per Jordi Cadellans, Sergi Cervera i Virgínia Sánchez.

El centre de visites de Jean Leon, Château Leon, s/n de Torrelavit s’omplirà així, a partir de les 21 h, amb dues de les passions del seu fundador: la interpretació i el vi.

El preu de l’entrada és de 43€ i inclou copa de benvinguda, visita al celler, sopar còctel amb vins de finca, jazz en directe i les dues peces de teatre.

És imprescindible realitzar reserva prèvia al 93 817 76 90 o al correu electrònic [email protected].

El primer ViArt, celebrat el juliol 2014, es va dedicar a la pintura i hi van participar quinze artistes reconeguts, que van plasmar a les seves teles el paisatge que envolta el celler del Penedès.

Els assistents, prop d’un centenar, van tenir l’oportunitat d’adquirir les obres, una vegada finalitzades, directament del seu autor.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa