VadeVi
Temps de Vi trasllada l’epicentre de la fira a l’Espai Far de Vilanova
  • CA

Després de l’aturada de 2020 a causa de la pandèmia de Covid-19, la mostra Temps de Vi torna a la presencialitat amb la seva edició més diversa. L’acte de presentació de l’edició d’enguany, que se celebrarà el cap de setmana del 12 i 13 de juny, s’ha fet aquest aquest dimarts 18 de maig als jardins de l’Espai Far de Vilanova i la Geltrú, un espai emblemàtic per a l’organització de Temps de Vi i que enguany es transformarà en l’epicentre de la mostra, que abandona, almenys per aquest any, la seva ubicació habitual a la Rambla Principal de la localitat.

Un dels motius del canvi d’ubicació d’enguany és la celebració de l’Any Roig Toqués. Coincidint amb el cap de setmana de Temps de Vi, es presentarà també el mural que s’ha fet a l’Espai Far que, a més, acull la col·lecció permanent Roig Toqués. Aquesta és una de les principals novetats de l’edició 2021 que, segons la pròpia organització, “ha costat molt tirar endavant” però que estan convençuts que “serà tot un èxit” i tornarà a portar la cultura del vi als carrers de Vilanova.

 L’Espai Far, un espai segur

Per tal d’adequar-se als protocols de seguretat sanitària, la mostra se celebrarà a l’Espai Far en un format diferent de l’habitual. Així, aquest el recinte comptarà amb taules tancades per a 2, 4 o 6 persones, que es comercialitzaran en un pack inicial d’una copa i 4 tiquets de consumicions per a cada membre de la taula, a més de bosses de Patates Piqué, col·laboradors habituals de la mostra. Els cellers, per la seva banda, disposaran de bótes individuals per presentar els seus vins i ambé hi haurà alguns estands que oferiran propostes gastronòmiques com ara embotits, formatges o patates d’alguns dels col·laboradors de la mostra entre els quals es troba, un any més, la DO Penedès. Una altra de les novetats seran els horaris. Enguany hi haurà 4 torns que es distribuiran entre el matí i la tarda de dissabte i diumenge: de 12h a 15h i de 18h a 22h. A l’hora de comprar el pack inicial, es triarà horari, de manera que els assistents tindran reservada la seva taula durant tota la franja horària escollida.

El que no variarà, encara que sí que ho farà pel que fa al format, serà l’acompanyament musical, un dels trets característics de la mostra vilanovina. Així, en cada una de les franges horàries hi haurà una actuació musical en directe que amenitzarà el tast de vins dels assistents.

Presentació de l’edició 2021 de Temps de Vi | TDV

Un Temps de Vi híbrid

Seguint la línia de la versió online de l’any passat, l’organització de Temps de Vi no vol deixar passar l’oportunitat d’arribar a un públic més ampli gràcies a una sèrie d’actes virtuals, que s’emetran en directe el mateix dissabte de la mostra. Entre les propostes, que podran seguir-se a través del canal de YouTube de Temps de Vi, s’hi trobaran maridatges amb pa i música o tastos i xerrades amb professionals de renom del món vitivinícola.

Un petit aperitiu previ

Abans que arribi el cap de setmana de la mostra, dissabte 5 de juny (12h a 15h), Temps de Vi organitza un acte previ a la Llotja de Pescadors de Vilanova amb la col·laboració de la DO Catalunya. El Petit Temps de Vi by DO Catalunya oferirà als assistents alguns dels vins de la DO Catalunya que participen enguany de la mostra per maridar els productes gastronòmics de la confraria, com ara gambes, sardines o fideus rossejats. Tot amenitzat amb una proposta musical en viu.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa