VadeVi
Teresa Jordà: “El sector del vi ho vol tot perquè ho pot tot”
  • CA
La BWW obre portes
La BWW s’ha inaugurat aquest dilluns a Fira de Barcelona | M.R.F.

!--akiadsense-->

La Barcelona Wine Week obre portes en una fira que vol ser un gran aparador dels vins catalans i espanyols i promoure’n la seva initernacionalització. A les 12h d’aquest migdia s’ha fet la inauguració oficial amb la presència de la consellera d’Agricultura, Teresa Jordà i del president de la BWW, Javier Pagès entre d’altres autoritats. Per primera vegada els vins protagonitzen un saló a Fira de Barcelona i neix de l’escisió d’Intervin que era el saló dedicat al vi però es feia dins de la fira Alimentaria.

Tant Jordà com Pagès coincidieixen en que el vi té prou entitat com per protagonitzar un fira. La consellera d’Agricultura afirma que “el sector del vi ho vol tot perquè ho pot tot i aquest fira ha de ser uns instrument per aconseguir-ho”. El president de la BWW i de la DO Cava, assegura per la seva banda que abans el visitant d’Alimentaria no sempre era especialista en vi i “calia aquesta especilització”.

La consellera d'Agricultura, Terea Jordà i el president de la BWW, Javier Pagès han estat els encarregats d'inaugurar la fira
La consellera d’Agricultura, Terea Jordà i el president de la BWW, Javier Pagès han estat els encarregats d’inaugurar la fira | M.R.F.

!--akiadsense-->

Jordà assegura que la BWW “es presenta amb una posada en escena de primer ordre i és un honor acollir a Barcelona a Catalunya els cellers catalans i espanyols de moltes denominacions d’origen i també el que no tenen denominació però que també formen part de la nostra realitat”. Pagès per la seva banda recorda que aquesta és una fira “per fer negoci i la primera impressió és molt positiva. Veig gent amb cares il·lusionades”. I els dos coincideixen en afirmar que és un encert fer-ho a Barcelona, pel seu atractiu i per la marca que suposa a nivell internacional.

La major part de la superfície està ocupada per vins englobats en territoris ja siguins denominacions d'origen o no
La major part de la superfície està ocupada per vins englobats en territoris ja siguins denominacions d’origen o no | M.R.F.

!--akiadsense-->

A la BWW hi ha representades més de 550 empreses, 150 cellers són catalans i està prevista l’afluència de més de 1.000 compradors internacionals.

A més dels estands específics de grans cellers, la major part de la superfície de la fira està ocupada per cellers agrupats per territori i també una part important de l’espai expositiu està dedicat a cellers independents que estan situats a un espai de fira dedicat a petits elaboradors.

El saló es completa amb activitats, ponències i tastos que s’ofereixen en quatre espais diferenciats. La BWW s’allaragarà fins dimencres dia 5 de febrer.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa