VadeVi
Terra Alta i Costers del Segre se sumen a Temps de Vi de Vilanova i la Geltrú
  • CA
El brindis de la presentació de la fira Temps de Vi 2019
El brindis de la presentació de la fira Temps de Vi 2019

!--akiadsense-->

La fira Temps de Vi de Vilanova i la Geltrú arriba a la 8a edició i aquest dimarts es va donar el tret de sortida amb la presentació a l’Espai Far de Vilanova amb un tastet del que es podrà trobar els dia 7, 8 i 9 de juny.

Pel que fa a l’edició d’enguany de la fira, es mantenen els seus trets diferencials, com ara els tastos i maridatges a diferents restaurants i espais culturals del municipi, els concerts de música en viu i els tastos en vaixell, el principal element diferenciador d’aquesta fira que mira al mar, i que aposta no només per la cultura del vi, sinó per la seva vinculació amb la gastronomia i la cultura local.

Tastos Temps de Vi 2019

Entre els tastos d’aquesta 8a edició destaca el tast organitzat amb motiu del 40 aniversari de Can Ràfols dels Caus, un recorregut a través de 7 vins pels 40 anys d’història d’aquest celler del Massís del Garraf on, a més, es podran tastar referències inèdites. Serà divendres 7 de juny a les 19h al local de Temps de Vi.

Dissabte 8, a les 12h i també al local de Temps de Vi, es farà un tast vertical de l’Ancestral Xarel·lo Vermell i del Finca Viladellops Negre del Celler Viladellops. A les 18h serà el moment del pa i el vi, amb un maridatge conduït per Jordi Morera, guanyador del premi a millor forner mundial el passat 2017.

Una de les novetats d’aquesta edició és la suma de més denominacions d’origen a la fira. Així, a la DO Catalunya i la DO Penedès, s’hi afegeixen la DO Terra Alta i la DO Costers del Segre. Totes dues organitzaran els seus propis tastos diumenge 9 de juny. Al matí a les 12h, al local de Temps de Vi, serà el torn de Costers del Segre de la mà del sommelier Jordi Martínez qui, a través d’un viatge per tota la província de Lleida, explicarà les 7 subzones que conformen la DO i els seus diferents terrers.

Per la seva banda, la DO Terra Alta estarà present a dos escenaris diferents. Per una banda, diumenge a la tarda a les 18h al Teatre Círcol Catòlic hi haurà un tast guiat dels vins d’aquesta DO que té la garnatxa blanca com a emblema.

Pel que fa a la resta de tastos en vaixell, destaquen els vaixells d’AT Roca (divendres, 20h), Juvé & Camps (dissabte, 18h) o els vaixells d’Avgvstvs Forvm i Torelló, tots dos diumenge a les 10h i les 20h respectivament.

Una altra de les novetats és l’organtizació, per part de la DO Catalunya, d’un scape room creat específicament per l’ocasió.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa