VadeVi
Tomàs Cusiné, nominat als Premis Verema en la categoria de Personatges del Món del Vi 2018
  • CA
Tomàs Cusiné rep el Gran Vinari d’Or de mans de la consellera Teresa Jordà | Jordi Play

!–akiadsense–>

L’enòleg i propietari de quatre cellers Tomàs Cusiné ha estat nominat als Premis Verema en la categoria de Personatges del Món del Vi de l’any 2018. Cusiné, que l’any passat va fer història en aconseguir que un dels seus vins -el Cérvoles Blanc 2016- fos el primer vi blanc en guanyar el Gran Vinari d’Or, està nominat juntament amb 11 personalitats més: Didier Belondrade (Belondrade), Eduardo Ojeda (Grupo Estévez i Equipo Navazos), Felipe Gutiérrez de la Vega (Gutiérrez de la Vega), Josep Lluís Pérez (Mas Martinet), Marcos Yllera (Grupo Yllera), Maria José López de Heredia (López de Heredia. Viña Tondonia), Pablo Álvarez (Vega Sicilia), Pau Roca (OIV), Pedro Ballesteros MW, Peter Sisseck (Dominio de Pingus) i René Barbier Ferrer (Clos Mogador).

En els Premis Verema hi ha catorze categories: Millor sommelier, Restaurant amb millor tractament del vi, Vi blanc de l’any, Millor vi rosat, Millor vi negre, Millor vi escumós, Millor vi generós, Millor vi dolç, Millor vi revelació -tots ells del 2018-, Millor distribuïdor o importador, Millor celler de l’any, Celler amb millor trajectòria històrica, Millor CRDO de vi i Personatges del món del vi de l’any 2018.

L'enòleg Tomàs Cusiné
L’enòleg Tomàs Cusiné | Castell del Remei

!–akiadsense–>

!–akiadsense–>

Els Premis Verema

La selecció de dotze candidats en cada categoria ha estat realitzada per l’equip de redacció i tastos de Verema tenint en compte els comentaris i notes de tast publicades pels usuaris a la seva pàgina web durant el 2018, així com la trajectòria històrica i presència que han tingut a Verema. Aquest any, a més, han incorporat dues noves categories: Millor vi revelació de l’any i Millor importador – distribuïdor de l’any. Amb el primer es vol premiar a aquells vins que han semblat sorprenents per la seva originalitat, novetat i a més compten amb una relació qualitat-preu extraordinària. Amb la segona categoria, la intenció és donar un reconeixement a la labor de difusió a nivell comercial que realitzen dins del món del vi.

La data límit per votar en els Premis Verema és el diumenge 3 de febrer. Els guanyadors es donaran a conèixer el proper 21 de febrer a la tarda dins del marc de l’Experiència Verema València.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa