VadeVi
Toni Albà i Albert Om són alguns dels reclams del Festimams
  • CA

!–akiadsense–>

Tot neix d’una conversa entre l’actor Pep Plaza, Fel Faixedas i Carles Xuriguera.

Aquests últims tenen un restaurant a Arbúcies, el Mams, la carta del qual té una sensibilitat especial pel vi català.

Els dos directors del programa Glops de TV3, tenien clar que volien oferir alguna cosa més al seu restaurant i fruit d’aquesta conversa va néixer el Festimams. “Una manera d’ajuntar els nostres mons i fer-ho des d’Arbúcies, perquè sempre has d’anar fent activitats perquè la gent es recordi que existim...” diu mig rient Fel Faixedas en declaracions a Vadevi.cat.

L’actor recorda alguna cosa que no sempre es té present: “Des dels pobles, anar al teatre a Barcelona, té un cost molt elevat. Dues entrades, autopistes, pàrquing i sopar, pot arribar a costar 90 euros. I és important, per tant, que fem coses a la comarca amb un preu més raonable. A més així garantim també la presència de la gent jove. Volem que s’acostin al vi”

El reclams seran Pep Plaza, Toni Albà, el senyor Bohigues, en Peyu, amb sopar espectacle i Albert Om, Roger de Gràcia i Jair Domínguez amb sopar tertúlia.

Tot regat amb el vi dels germans Virgili, el Xitxarel·lo, que també seran presents per explicar la seva filosofia “irreverent”.

Trobareu el calendari i correu per fer les reserves aquí.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa