Els guardons de la XVII edició dels Premis Barcelona Comerç han reconegut un any més l’empenta, la innovació, la tradició i el compromís dels comerciants de la ciutat i del comerç de proximitat. En un acte presidit pel president de la Generalitat, Pere Aragonès i l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau; acompanyants del president de l’entitat, Salva Vendrell, s’ha premiat Toni Falgueras d’El Celler de Gelida amb el Premi Joan Mateu.

El Premi Joan Mateu, que es dona en record a qui va ser fundador de l’Eix Comercial de Sant Andreu i també fundador i promotor de Barcelona Comerç, s’atorga des de fa dos anys a persones o entitats que hagin destacat, des de dins mateix de Barcelona Comerç o de manera molt propera, per la seva tasca d’impulsió i promoció dels nostres comerços, fent sentir arreu la veu del comerç de proximitat de la ciutat.

D’en Toni Falgueras, un “botiguer nascut a la botiga”, diran que ha convertit una taverna de barri en un establiment reconegut internacionalment i que sempre ha vetllat pel comerç de proximitat amb mirada europea, liderant iniciatives, contribuint a la competitivitat comercial del comerç local i oferint, sempre, el millor servei a clients del barri, de la ciutat i d’arreu del món.

La comunicadora i sommelier Meritxell Falgueras celebrava el premi a través dels seus perfils a les xarxes socials. “Molt orgullosa del meu pare, botiguer nascut a la mateixa botiga”, deia, i en destacava també “que el Celler de Gelida ha vist més de cinc generacions d’amor al vi”.

Instaurats l’any 2004 per Barcelona Comerç, els Premis Barcelona Comerç són el màxim reconeixement atorgat al comerç de la ciutat, havent-se ampliat en aquesta edició les categories dels Premis per donar resposta al gran univers comercial de la capital catalana, convençuts que el comerç s’ha diversificat i que les accions de suport, defensa i consolidació del comerç urbà arriben ja des de diferents camps.

A part d’en Toni Falgueras, en aquesta dissetena edició s’han reconegut onze altres establiments i persones compromesos del comerç de proximitat amb la ciutat, amb la innovació, amb l’excel·lència, amb la professionalitat, amb els veïns i amb els mateixos comerciants, a través de l’associacionisme, representat a Barcelona Comerç en els seus 22 eixos comercials que amb la força de tots plegats, ham obert una nova manera d’entendre el comerç de proximitat.

Uns guardons acord a aquesta visió post-pandèmia dels comerciants, atorgats segons la deliberació d’un jurat expert en camps com l’economia digital, empresa, comunicació, consultoria i comerç: Andrés Nuñez, Enric Sierra, Joan Vehils, Mar Galtés, Laura López, Josep Camps i Enric Jové, acompanyats dels representants de Barcelona Comerç, Salva Vendrell i Pròsper Puig.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa