VadeVi
Toni Soler, Empar Moliner i l’equip de Toni Clapés a la tercera edició del Festimams
  • CA
Festival Mams

!--akiadsense-->

El Festimams arriba a la seva tercera edició i ho fa “pujant de nivell en tots els sentits”. Així ho assegura un dels seus impulsors Fel Faixedas en declaracions a Vadevi. “Vam començar al meu poble, a Arbúcies, després a Santa Coloma de Farnés, a la capital de comarca i ara a Girona la capital de província. Anem a més, cada any volem anar a més i així ho desmotra el cartell d’artiste sque hi participaran” explica Faixedas.

El tret de sortida serà aquest dissabte dia 2 de febrer amb un clàssic d’aquest festival, Pep Plaza acompanyat de Txell Sust. “Tornem a comptar amb la complicitat del Txitxarel·lo que ha acompanyat aquesta iniciativa des del primer moment. És un sopar espectacle però pensat com espectacle des del primer moment. Parlem de vi, de gastronomia i hi haurà música.” deia Faixedas i recordava que les entrades es poden a arquirir a través de la web del festival.

Festival Mams

!--akiadsense-->

El cartell es completa amb la conversa entre Empar Moliner, Natza Ferrer, Laura Rosel, Maria Xinxó i la música de Judit Neddermann. Dissabte 16 de febrer serà el torn de Toni Soler, Queco Novell i Jair Domínguez. Àngel Llàcer, Manu Guix i Ricard Ustrell actuaran dia 2 de març. El rei Joan Carles de Toni Albà es sotmetrà a l’entrevista d’Eloi Vila i finalment, dia 16 de març es tancarà el festival amb Toni Clapés i tot l’equip del versió Rac1.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa