Torelló Viticultors ha creat un nou espai gastronòmic a l’aire lliure a la finca Can Martí, envoltat de vinyes, davant la masia medieval de la família. Es tracta de la Barbequiú, una àmplia terrassa amb tot l’equipament necessari perquè els visitants del celler puguin gaudir de les d’activitats gastronòmiques que el celler anirà proposant. La Barbequiú Torelló arrancarà al mes de juny amb l’organització de quatre dinars els dissabtes 5, 12, 19 i 26 del mateix mes.

Al mes de juliol i dins del festival Corpinnat Gastronòmic, una iniciativa creada per donar suport a l’hostaleria, s’han programat nou sopars on els plats cuinats per xefs de coneguts restaurants es maridaran amb el vins i escumosos de Torelló i la música d’un DJ en directe.

Amb aquestes iniciatives Torelló vol ajudar a reactivar el sector i aportar el seu granet de sorra, donant suport a l’hostaleria, tan malmesa després d’aquests mesos de restriccions i confinament. Tanmateix el celler busca millorar i adaptar-se a la nova realitat, innovant per donar resposta a les peticions d’un públic que demana cada cop més activitats a l’aire lliure.

Ernestina Torelló i els seus fills Paco i Toni es mostren molt il·lusionats amb aquests nous projectes enoturístics i gastronòmics: “Sempre hem tingut molta relació amb l’hostaleria, tant en l’àmbit comercial com de gaudir personalment”, comenta Ernestina, administradora i 22a generació de la família Torelló.

Després d’aquesta primera edició del Corpinnat Gastonòmic, la familia Torelló té intenció de continuar amb la iniciativa i convidar a altres cuiners i restaurants a venir al celler, per a participar de l’experiència. La situació sanitària serà la que determinarà altres activitats que es puguin anar organitzant a Torelló els pròxims mesos.

Aquest és el llistat de restaurants convidats en la primera edició del Corpinnat Gastronòmic a Torelló:

  • 29 de juny – Passadís del Pep (Barcelona)
  • 01 de juliol – Sidreria La Muralla (Cambrils)
  • 06 de juliol – Kauai (Gavà Mar)
  • 08 de juliol – Mordisco (Barcelona)
  • 13 de juliol – Syrah (Girona)
  • 15 de juliol – Botafumeiro (Barcelona)
  • 20 de juliol – Bar Pinotxo, La Boquería (Barcelona)
  • 22 de juliol – Cal Ticus (Sant Sadurní)
  • 27 de juliol – Sheyton by David Molina (Lleida)

Es pot consultar tota la informació i realitzar la reserva dels diferents esdeveniments gastronòmics a través de la pàgina web del celler.

Nou comentari

Comparteix