VadeVi
Torna el Cavatast, del 5 al 7 d’octubre a Sant Sadurní d’Anoia
Presentació del Cavatast
Presentació del Cavatast | Cavatast

!--akiadsense-->

La mostra de caves i gastronomia Cavatast celebra enguany la 22a edició, i s’ha presentat aquest dimecres a la Fassina de Sant Sadurní d’Anoia. L’acte l’ha obert la regidora de turisme Maria Rosell,qui ha detallat les novetats de la mostra d’enguany. Rosell ha destacat la implicació del municipi per fer, un any més, una mostra consolidada al territori: “Tot el municipi i el comerç local de Sant Sadurní es fan seu el Cavatast i s’impliquen en l’esdeveniment perquè sigui un èxit”. “Agraïm també la presència dels 36 cellers i d’una desena de d’elaboradors gastronòmics, que ofereixen a la mostra una varietat molt rica de productes”, ha afegit.

Per la seva banda, l’alcalde Josep Maria Ribas ha posat èmfasi en la vinculació del Cavatast amb el territori: “El Cavatast fa territori. Durant els dies de la mostra Sant Sadurní triplica la seva població habitual amb els 36.000 visitants, que repercuteixen amb una inversió en la comarca i un impacte econòmic considerable”. “A més del nombre de visitants, és destacable la qualitat de l’experiència d’aquests, que valoren l’esdeveniment amb una nota de 9 sobre 10 i el95% mostren intenció de repetir en la propera edició”, ha explicat Ribas. “Molta gent té apuntat al calendari el primer cap de setmana d’octubre per venir a Sant Sadurní al Cavatast, i un any més estarem a l’altura”, ha assegurat. També han intervingut a la presentació un representant de Somsantsadurní i de la Confraria del Cava, que han avançat el programa de la Mostra d’Artesans i les activitats de la Setmana del Cava, que coincideixen amb el Cavatast.

Ruth Troyano obrirà el XXII Cavatast

La periodista Ruth Troyanoserà l’encarregada d’inaugurar l’edició d’enguany del Cavatast, el proper 5 d’octubre. De nou, el Cavatast ofereix la possibilitat d’adquirir anticipadament els tiquets de degustació de cava i gastronomia i la copa oficial a l’Oficina de Turisme des del 25 de setembre fins al dia 5 d’octubre de manera presencial. Enguany, com a novetat, també es podran adquirir els tiquets i les places per les activitats des de casa a partir del 22 de setembre a Cavatast.cat a través del web d’InstanTicket de Banc Sabadell.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa