!–akiadsense–>

Avinyonet del Penedès es prepara per al MicroVi 2017, un dels seus grans esdeveniments anuals i que enguany inicia la tercera edició. Aquesta proposta pionera al Penedès continua posant el focus en els petits cellers i es consolida a la comarca amb nou esdeveniments concentrats entre el 20 i el 30 d’abril destinats a sublimar la cultura del vi.

L’ajuntament, principal ens organitzador, treballa per mantenir el creixement de la proposta, que l’any 2016 va seduir a un total de 1.390 visitants.

Si 2016 va servir per consolidar el MicroVi, 2017 ha de ser l’any del seu creixement. L’Ajuntament d’Avinyonet del Penedès manté els patrons d’aquesta diferenciada proposta per tal d’atraure el màxim nombre de visitants al municipi, siguin grans experts en el món del vi o, simplement, apassionats de la creixent cultura de l’enoturisme.

Els nou esdeveniments proposats, dos dels quals s’estrenen aquest 2017, tindran lloc a la pràctica totalitat de pobles d’Avinyonet i, enguany, per primera vegada, la proposta es vertebrarà amb la col·laboració de la totalitat les Societats, el paper de les quals resulta cabdal per a l’organització.

El focus del MicroVi continua centrat exclusivament en els petits cellers, que troben un excel·lent aparador per donar-se a conèixer en un entorn molt singular. La seva selecció va a càrrec del comité organitzador, que encapçala l’expert Joan Olivella, d’entre les moltes sol·licituds rebudes.

La Mostra de L’Arboçar continuarà essent l’eix vertebrador del MicroVi. Aquest 2017 tindrà lloc el 22 d’abril amb la participació tancada a 37 petits cellers que representaran les DO catalanes, el Rosselló i la Rioja Baja.

Aquesta jornada va camí de consolidar-se com un referent al calendari enoturístic, com prova el seu creixement, que va passar dels 500 visitants el 2015 a 900 en 2016.

Enguany s’espera superar el miler d’assistents a la mostra, que no deixarà d’introduïr petites millores amb la ment posada en els visitants. Igual que el 2016, l’organització combinarà el tast amb un petit espai gastronòmic separat que serviran comerços del municipi amb productes de proximitat.

El preu de l’entrada mantindrà els 15 euros de les darreres dues edicions i donarà dret al tast lliure dels més de 150 vins i caves proposats, una copa commemorativa i un val de dos euros de descompte per adquirir qualsevol ampolla dels cellers expositors.

L’horari d’obertura al públic es dividirà en dos torns: d’11 a 15h al matí i de 17:30 a 22:00h. Tots els assistents es beneficiaran d’una zona d’aparcament i un servei gratuït amb activitats per als més petits atès per monitors i monitores.

L’oferta del MicroVi 2017 anirà molt més enllà de la Mostra de Petits Cellers. El llistat d’esdeveniments afegeix fins a vuit propostes més, dues de les quals, el Tast de Sumolls i el de Vins del Massís del Garraf, van camí de consolidar-se entre els preferits del públic, com prova la seva evolució en nombre d’assistents.

Per comprar les entrades de forma anticipada de MicroVi 2017 es pot fer aquí.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa