VadeVi
El 14è tast per parelles de Vila Viniteca ja té data
  • CA

La catorzena edició del premi Vila Viniteca de tast per parelles tindrà lloc el proper 13 de març de 2022 a la Casa Llotja de Mar de Barcelona.

Data confirmada i esperada per molts amants i professionals del sector del vi, que ara estaran atents a l’obertura de les inscripcions per poder concursar i fer-se amb algun dels premis. Les inscripcions podran formalitzar-se des del proper dimarts dia 11 de gener a les 10h del matí i no es preveu que s’allarguin massa dies -o hores- perquè acostuma a ser habitual que s’esgotin les places en pocs minuts. El total de parelles que poden participar-hi és 120.

La present edició, que es va veure obligada a ajornar degut a la situació sanitària actual, està obert a totes les persones que vulguin participar en la modalitat de parella. S’hauran d’inscriure exclusivament a través de la web de Vila Viniteca i la reserva de plaça es farà per ordre d’arribada fins a completar l’aforament. El preu per inscriure’s és de 200 euros per parella i els premis, als quals es pot optar, són:

  • Primera parella classificada: 30.000 euros
  • Segona parella classificada: 7.000 euros
  • Tercera parella classificada: 3.000 euros

Les parelles finalistes també rebran un lot de copes i decantadors de la marca Riedel; i les deu parelles finalistes s’enduran un lot de vins.

El concurs es desenvolupa en dues fases: la classificatòria i la gran final. En cadascuna d’elles, es tastaran a cegues set vins de qualsevol tipologia i de qualsevol regió vitivinícola del món. A les fitxes de tast es requereix informació sobre la procedència del vi, zona d’origen, varietats, anyada i marca o elaborador. Les parelles que més encerts tinguin, passen a la fase final.

El cartell de la catorzena edició del Premi Vila Viniteca ha estat dissenyat per América Sánchez. L’argentí va arribar a Barcelona l’any 1965 i des d’aleshores, ha treballat com a fotògraf, dibuixant, professor i dissenyador gràfic. Al llarg de la seva vida ha estat vinculat amb la capital catalana. Premi Nacional de Disseny al 1992 i Premi Ciutat de Barcelona al 2001, també ha rebut el premi Laus en sis ocasions, entre els quals, el més recent, el Laus d’Honor 2020.

Consultar aquí las bases.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa