VadeVi
Torna la festa de la ‘Guia de Vins de Catalunya’

La Guia de Vins de Catalunya recupera la seva festa anual i acollirà la mostra de vins i cellers, així com l’acte de lliurament dels premis de l’edició 2022 aquest proper 15 de novembre. L’acte torna a escena després de dos anys d’aturada a conseqüència de la crisi sanitària, i ho farà, segons l’organització, seguint estrictes controls per tal de garantir les mesures sanitàries recomanades.

D’entrada, i per primer cop en 14 anys de vida del projecte, la festa se celebrarà a l’aire lliure, a l’espai Fòrum de Barcelona, on s’oferirà la possibilitat de tastar més de 400 referències d’un centenar de cellers d’arreu del territori català. Entre tots aquests vins, a més dels guanyadors d’aquesta edició, permetrà conèixer petites produccions i edicions limitades de difícil accés.

La jornada arrencarà amb la tradicional gala de lliurament dels Premis de La Guia als vins millor puntuats d’entre les 1.248 referències presentades per la Guia de 2022. L’acte estarà presentat per la sommelier i comunicadora Meritxell Falgueras.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa