VadeVi
Torna la ‘Gala del Cava’ i la festa dels nous confrares
  • CA

Aquest divendres 29 d’octubre a les 20h tindrà lloc a la Confraria del Cava la segona edició de la Gala del Cava. L’esdeveniment, hereu de l’antiga Investidura Tardoral, nomenarà nous confrares d’honor, de mèrit i les dames confrares.

El Confrare d’Honor d’enguany recau en el xef del restaurant El Bohío i presentador de MasterChef Pepe Rodríguez, i els Confrares de Mèrit seran Josep Fèlix Bentz, president del Reial Cercle Artístic de Barcelona, la periodista i docent Ana Boadas, la sommelier i comunicadora Meritxell Falgueras i el Primer Equip del FC Barcelona femení.

Seran també nomenades Dames Confrares de Número Lídia Celma, Pilar Delgado, Ingrid Fuster, Olga Giró de la Iglesia i Carmen Infiesta. En el transcurs de la nit es concedirà el Reconeixement a la Trajectòria Personal a Cristina Colomer i Bernat, Presidenta d’Honor de Caves Colomer Bernat. Aquesta distinció és patrocinada, per segon any, per HITE S.A.

La data de celebració de la Gala coincideix gairebé amb la inauguració oficial de la seu de la confraria -feta el 30 d’octubre de 1981-, i per commemorar-ho l’entitat obrirà de nou les seves portes després de mesos de posada a punt i, sobretot, després del tancament forçat per la pandèmia. La renovació, segons el seu president, l’Eduard Sanfeliu, ha estat motivada per avançar en la modernització de l’associació.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa