VadeVi
Torna l’Enocursa de Torres que ja arriba a la 5a edició
  • CA
La cursa recorre Pacs del Penedès i Sant Martí Sarroca en un circuit circular de 10 quilòmetres | Foto: TORRES

Les inscripcions per a l’Enocursa Torres ja estan obertes. L’esdeveniment, que celebra enguany la cinquena edició, tindrà lloc diumenge 14 de maig entre els municipis de Pacs del Penedès i Sant Martí Sarroca, en un circuit circular de 10 quilòmetres. Les inscripcions es poden fer fins al 9 de maig a través de www.enocursa.cat o la web de Runedia.

Vi, esport i natura es donen la mà en aquesta singular experiència que permet als corredors descobrir els paisatges del Penedès i reposar forces degustant vins en un entorn entranyable. El punt de trobada és el celler de Torres a Pacs del Penedès, on s’oferiran massatges i sessions d’estiraments, música i degustació de vins quan acabi la cursa. Tots els participants rebran com a obsequi una ampolla de vi.

Cellers Torres posa també a disposició dels participants un servei de bus des de Barcelona (amb reserva prèvia al 93 817 73 30 o a través de [email protected]) i un menú especial al restaurant Mas Rabell a Sant Martí Sarroca.

En la seva cinquena edició, l’Enocursa Torres s’ha convertit en una cita obligada per als esportistes amants de la natura i del vi. Més de 600 corredors van participar l’any passat en la que va ser una de les edicions més concorregudes.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa