
L’Associació Catalana d’Enòlegs posa en marxa aquest mes de febrer un nou cicle “Taller de Tast”, en una edició en què l’activitat s’estructurarà en sis sessions i que tindrà lloc a la sala de tast de Juvé & Camps d’Espiells (Sant Sadurní d’Anoia). Aquesta és una breu descripció de les temàtiques que centraran cadascuna de les sessions:
- Sessió 1. Dijous 1 de febrer de 2018. De 19:00 a 21:00 hores
Els vins de Canàries: sòl, clima, varietats, història i tast dirigit per Juan Jesus Méndez Siverio, director tècnic del celler Viñátigo i professor d’Enologia en el Cicle Superior de Vitivinicultura IES La Guancha.
- Sessió 2. Dilluns 12 de febrer de 2018. De 19:00 a 21:00 hores
Vins guanyadors amb medalla d’or i Trophy al concurs Internacional Wine Challenge,"> a càrrec del Sr. Charles Metcalfe responsable i fundador del concurs i del Wine International Magazine.
- Sessió 3. Dimarts 22 de març de 2018. De 19:00 a 21:00 hores
El món del xampany. Tast de vins base, vins de reserva i producte acabat a càrrec de Jean Pierre Valade.
- Sessió 4. Dimarts 24 d’abril de 2018. De 19:00 a 21:00 hores
Els vins alemanys: varietats, tipologies, classificacions…; i el Riesling i com efecta el clima a la varietat.
- Sessió 5. Dimarts 22 de maig de 2018. De 19:00 a 21:00 hores
Descobrint els vins xinesos, amb tast de productes del país a càrrec de l’especialista en aquest mercat, Doctor Gaetan Bigó.
- Sessió 6. Dimarts 19 de juny de 2018. De 18:00 a 20:00 hores
Visita a VARDON KENNET a Mediona, el nou esumós de Bodegas Torres.
El curs té places limitades a trenta persones i donarà prioritat als membres de l’ACE i CEEC, tot i que les persones no associaces també hi podran tenir accés si hi ha places disponibles. El preu del taller pels associats i col·legiats és de 110€ i de 150€ per als que no en són; aquests preus no inclouen l’iva. Més informació: ace@enolegs.cat.